mani-antifa-sabadell v.15042016_02

Per adherir-se entitats: http://sabadellantifeixista.cat/

La crescuda d’ideologies xenòfobes a tota Europa i arreu del món és, avui dia, una realitat amb partits que promouen actituds racistes, sexistes i classistes que no tenen cabuda dins d’una societat igualitària i solidària.


No són aïllats els casos d’agressions feixistes: recordem els 23 anys de l’assassinat d’en Guillem Agulló, les Preses Polítiques maltractades per l’Estat Espanyol i d’altres molts casos de repressió com ara els encausats del 12 d’Octubre. Més recentment, els atacs a l’Obrera, a les companyes de la JERC mentre pintaven un mural.


Tampoc volem deixar de banda la situació que pateixen els i les refugiades que veuen els seus drets bàsics violats per les polítiques de la UE i Turquia i la repressió que han rebut les més de 40 companyes Brigadistes, cinc d’elles vallesanes, detingudes recentment a Idomeni per defensar els drets bàsics de les refugiades.


Aquests fets evidencien que el feixisme avança si no se li fa front i, ens demostra, que la lluita contra el feixisme i el racisme l’hem de realitzar al dia a dia, des dels centres d’ensenyament, al treball, al carrer, no deixant ni un espai lliure on intentin difondre els seus plantejaments excloents.


Només la unió de la classe treballadora, independentment de la nostra procedència, cultura i llengua, permetrà defensar-nos dels atacs del capitalisme i dels seus “botxins” als quals recorren quan veuen perillar la seva hegemonia. Perquè som explotats a tot arreu i patim les injustícies d’aquest sistema desigual que està posant en risc el futur de les properes generacions.


Creiem que des de l’organització popular i la lluita als carrers es pot donar resposta a aquestes agressions, siguin de caràcter de classe, gènere o procedència, de les quals som testimonis cada dia amb el convenciment que la lluita antifeixista ha d’anar acompanyada de la lluita anticapitalista, doncs entenem que el capitalisme és l’arrel de totes les desigualtats que estem patint.

És per això que us convoquem aquest diumenge 24 a sortir al carrer i a participar a la manifestació unitària contra el feixisme.


A Sabadell, la comarca i a tot arreu som i serem antifeixistes.

NO PASSARAN!!!

Deixa un comentari