Serà el proper dissabte 9 de Juliol a les 18h dins una jornada organitzada pel Sindicat que pretén informar i debatre sobre com en plena democràcia es persegueixen i s’estigmatitzen les idees dissidents com l’ anarquisme.

titiriteros

La jornada començarà a les 18h amb una actuació de Títeres desde abajo (titiriteros) , després una taula rodona-debat sobre la repressió política en democràcia amb convidats de tres casos actuals, parlarem de com influeixen les lluites en les nostres vides. Finalment hi haurà un pica pica per sopar i begudes.

Serà a Al Passatge Edgardo Ricetti de Sabadell.

Es prendran com exemple tres casos sobre com l’ estat reprimeix tant de forma legal com il·legal a qui planteja alternatives ja siguin reals, teòriques o fins i tot culturals o lúdiques i comptaran amb la presencia de les persones que han estat afectades directament pels casos.

Cas dels Titiriteros

Els dos components de la companyia títeres desde abajo, van ser detinguts i empresonats mentre feien una obra de marionetes a Madrid, dies després van ser alliberats amb càrrecs i ara estan a l’espera d’un judici per apologia del terrorisme i incitació a l´odi.

Cas Quim Gimeno.

Comptarem amb Qim gimeno a qui la policia va intentar subornar amb diners públics per tal que els donés informació de l’ entorn anarquista de Barcelona.

Cas Pandora, pandora 2 i denuncies per fitxers de seguiment.

També hi participaràn represaliats del cas Pandora on es va acusar de terrorisme a 16 companys, entre les proves hi havia editar i publicar un llibre anomenat “contra la democràcia”, tenir bombones de butà, o visitar a presos anarquistes.

Participaràn també activistes llibertaris que han estat denunciats i acusat sistemàticament i absolts per diferents casos, de vegades abans dels judicis i tot, acusacions sorgides de vegades de fitxers de seguiment de la policia.

A3 Vermell Cartell repressió en democràcia

 

 

 

 

Deixa un comentari