Els serveis jurídics de l’empresa han ofert un acomiadament pactat a la delegada de la secció sindical de CNT a l’empresa per tal d´aturar la lluita iniciada per la secció sindical en defensa dels seus drets laborals.
 
Aquesta actitud per part de l’empresa no sorprén al sindicat, donat que The Phone House continua sense reconèixer a la secció sindical de CNT i mai ha volgut seure a negociar amb les treballadores.
Fins i tot, ha sancionat a la delegada amb falta greu, cosa que el sindicat va recórrer  al considerar que l’única motivació que hi ha al darrere és la persecució de la seva activitat sindical, de fet, l’intent de comprar a la treballadora per part de l’empresa s’ha produït els dies previs al judici per aquesta sanció, que es celebrarà el proper 27 de Juny.
 
Des de la seva creació, la secció sindical ha aconseguit diverses millores per a les treballadores, com ara poder disposar d’una cadira al lloc de treball, recuperació d’hores i la denuncia per què se’ls hi apliqui el conveni del Comerç Metall com passa a altres empreses del sector (Vodafone, Movistar, …) enlloc del conveni del Comerç, cosa que suposaria millorar substancialment les condicions laborals de les treballadores, aviat es celebrarà el judici.
 
La delegada de la secció sindical de CNT està disposada a arribar fins al final per defensar els drets de les treballadores i creu que l’oferiment de diners per part de l’empresa per tal que marxi, només demostra el menyspreu que l’empresa té cap a les seves treballadores i els seus drets.
 
 
Secció Sindical de CNT en The Phone House.
concentración contra els Tancaments a la botica de la Maquinista.
concentració contra els Tancaments de botigues de TPH al centre de la Maquinista.

Deixa un comentari