Clica aquí per veure en castellà.

Us volem convidar a la jornada “La Repressió en democràcia” que pretén informar i portar a debat el perquè en plena democràcia es persegueixen i s’ estigmatitzen les idees dissidents com l’ anarquisme.

 Parlarem de les actuacions policials contra militants dels moviments socials que moltes vegades acaben en res (sobreseïment de casos inclús retirada de càrrecs al cap de 8 o 9 mesos amb el que això implica per l´afectat, incertesa, pèrdua de lloc de treball, inclús que surti el seu nom relacionat amb terrorisme per internet…(de vegades poden demanar fins a 10 anys de presó).

 No pretenem fer un debat ni extens, ni victimista o explicatiu, sinó que volem generar un debat de controvèrsia sobre la repressió en plena democràcia, actuacions policials, rigor periodístic, com afecta això a la militància social…

Tots els actes seràn al Passatge Edgardo Ricetti 08205 Sabadell.

 18h. Obra de “Títeres desde abajo” (titiriteros).

 19.30h. Taula rodona-debat sobre la repressió .

 Partirem de tres casos amb presència dels afectats directament.

 Cas dels Titiriteros

Els dos components de la companyia “títeres desde abajo”, van ser detinguts i empresonats mentre feien una obra de marionetes a Madrid, dies després van ser alliberats amb càrrecs i ara estan a l’espera d’un judici per apologia del terrorisme i incitació a l´odi.

 Cas Quim Gimeno. 

Comptarem amb Quim Gimeno a qui la policia va intentar subornar amb diners públics per tal que els donés informació de l’ entorn anarquista de Barcelona.

 Cas Pandora, pandora 2 i denuncies per fitxers de seguiment.

 També participaràn imputats pel casos Pandora i Pandora II on es va acusar de terrorisme a 16 militants anarquistes, entre les proves hi havia editar i publicar un llibre anomenat “contra la democràcia”, tenir bombones de butà, organitzar-se o visitar a presos anarquistes.

Participaràn activistes que han estat denunciats i acusats sistemàticament i després absolts per diferents casos, de vegades abans dels judicis i tot.

 Per acabar sopar de “picoteig” amb tapes i begudes.

Esdeveniment facebook

Vídeo de l´acte.

Cartell titiriteros

Deixa un comentari