Aquest primer de Maig de 2017, el sindicat de Sabadell participa de la manifestació unitària que convoca la plataforma Vallès Anticapitalista a Sabadell.

Us convidem a la manifestació del dia 1 de Maig.

A les 12h. A l’ estació de la Renfe de Sabadell.

———–

Manifest de CNT del Primer de Maig del 2017:

Els atacs a la classe obrera són cada vegada més grans.
En els últims anys hem vist com retrocedien moltes de les conquestes que durant anys i anys el moviment obrer va haver de conquerir i defensar. L’excusa de la crisi econòmica ha servit com a catalitzador per a tot tipus d’agressions i retallades de drets.

Una enorme taxa d’atur com a resultat de les polítiques de destrucció d’ocupació impulsades pels governs al dictat de la patronal i de les institucions financeres internacionals; un descens constant dels salaris alhora que augmenten els acomiadaments i els expedients de regulació; un augment de la repressió davant de qualsevol manifestació de dissidència i qualsevol forma de lluita contra el sistema; incomptables retallades en serveis bàsics i universals … tot unit a una corrupció sistèmica escandalosa i obscena conformen un negre panorama que pot provocar que s’instal·li a la classe obrera la desesperació, la por i la paràlisi.

Però els temps del silenci i la submissió queden molt enrere, els treballadors i les treballadores som conscients que aquest és el moment d’avançar, imposar la nostra força i la nostra veu.

Des de CNT proposem el nostre model sindical com a espai de lluita i solidaritat, com un espai des del qual construir resistències i enfrontar el poder i el capital. Com un espai des del qual recuperar la nostra veu i exercir la nostra força com a classe treballadora.

CNT és un sindicat d’iguals. A la CNT tots els afiliats i afiliades tenim el mateix pes, la mateixa capacitat de decidir, vam participar de la mateixa manera en el sindicat, donem en funció de la nostra capacitat i vam rebre en funció de les nostres necessitats.

La CNT és el sindicat en el qual tenim el nostre lloc tots els treballadors i treballadores. El model sindical de la CNT és únic. Basat en les seccions sindicals, rebutgem les eleccions sindicals i els comitès d’empresa i els alliberats.

La CNT és un sindicat que construïm entre tots i totes. Des dels sectors laborals més tradicionals fins als sectors més precaritzats o abandonats pel sindicalisme oficial.

La CNT és hereva de la lluita obrera, una història de dignitat i orgull, una història que estem escrivint ara, en el present.

Des de la CNT pretenem obrir un camí de confrontació amb el Capital i l’Estat que es dirigeixi fermament a un canvi social complet, que es dirigeixi a la presa dels mitjans de producció per part de la classe obrera, que es dirigeixi a l’autogestió àmplia , integral, de la societat. Una societat igualitària entre homes i dones, una societat en què no sigui possible la discriminació de cap tipus.

La CNT és el sindicat des del qual donar el primer pas a partir del qual avancem definitivament, sense possibilitat de marxa enrere, per trencar amb un sistema que no és el nostre i per construir des d’avui la nostra alternativa, des de la solidaritat, el suport mutu , l’autogestió.

Sortim aquest Primer de Maig com a afirmació col·lectiva de la nostra força com a classe, que la nostra presència al carrer i a les empreses té una única finalitat, canviar el món des de la base i construir sobre la llibertat integral de totes les persones, i que la nostra presència serà permanent, que no pararem la nostra lluita fins que no aconseguim el nostre ideal, l’alliberament d’un sistema assassí, que ens condemna a la misèria ia l’esclavitud.

Des del Anarcosindicalisme començarem a construir la nova societat. Una nova societat que tingui en compte les necessitats de les persones, una societat on els privilegis siguin substituïts per la igualtat i la veritable justícia social, una societat en harmonia amb la natura, una societat en la qual tots i totes siguem rics, perquè tots i totes tindrem tot el que necessitem. Una societat digna de la que podem sentir-nos orgulloses i orgullosos.

Per això formem part de la CNT. Perquè creiem que la nostra força canviarà el món.

image

Deixa un comentari