El fons de garantia salarial (FOGASA) s’ha fet càrrec del pagament de les indemnitzacions de totes les treballadores de l’empresa de Sabadell que va tancar el juny de l’any passat, deixant a una quarantena de treballadores al carrer i sense cobrar.

Foto del local de l’empresa

Pel sindicat CNT és una bona notícia que les treballadores hagin rebut les indemnitzacions que els pertoca, però denuncia que sigui l’estat i no l’empresa qui pagui aquestes indemnitzacions.

Fonts del sindicat asseguren que és molt injust que es paguin indemnitzacions amb els impostos de tots sense que hi hagi cap mena de penalització per als empresaris responsables del tancament, que van desaparèixer deixant treballadores i proveïdors penjats.

La majoria de treballadores que van quedar al carrer estan treballant a altres empreses de neteja de la ciutat.

Deixa un comentari