Aquest proper diumenge 2 d’octubre de 20011, el partit feixista i xenofòb de PxC ha convocat concentració a plaça Sant jaume de Barcelona per protestar contra la última convocatòria que se’ls hi va prohibir des de interior on feien una clara provocació i incitació a l’odi racial, contra la Mezquita de Salt.

Amb el lema ” per la llibertat d’expressió ” han volgut portar la seva mobilització del proper diumenge 2 d’octubre a les 12.00 h, on esperen ser massius i segons els seu comunicat fer una burla a institucions,societat civil i a persones,immigrants,treballadores, que ja han dit desenes de vegades que no els volem ni els necessitem. Que se’n vagin !

Col·lectius i persones Antifeixistes de Barcelona ja han anunciat que es mobilitzaran aquest proper diumenge 2 d’Octubre a dos quarts d’onze del matí pel centre de Barcelona per fer front a les agressions i a les amenaces de la formació d’extrema dreta de Plataforma per Catalunya amb els discurs racista i xenofòb que proliferen. Agressions que cada cop més s’han accentuat en forma de coaccions,intimidacions o denúncies per manifestar-te contra les seves convocatòries. A Salt,Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès,Badalona en són exemples .

Feixisme Mai Més !
Ni a Barcelona ni enlloc !

Combatem el feixisme,el racisme i la xenofòbia de Plataforma per Catalunya.

diumenge 2 d’octubre a les 10.30 Plaça Urquinaona.