http://www.vilaweb.cat/noticia/3950436/20111115/fracas-rotund-convocatoria-pxc-sabadell.html

10 persones, comptant els guardespatlles de Josep Anglada, han fet un ridícul estrepitós en l’acte central de campanya a Sabadell

Diversos col·lectius de la ciutat com els integrants al MPS i  Unitat contra el Feixisme havien convocat una concentració de repulsa a l’acte. Sota el lema “Feixisme ni als carrers ni a les institucions”, una trentena de persones han esperat estoicament sota una pluja intensa que Josep Anglada fes acte de presència a l’Auditori del Casal Pere Quart i l’han escridassat. El tram del carrer Lacy on hi ha l’auditori municipal ha estat acordonat pels Mossos d’Esquadra. Anglada ha esbroncat els seus deixebles de Sabadell pel fracàs i ho ha atribuït a que la convocatòria ha estat feta a darrera hora. Finalment, s’ha excusat dient que només era una roda de premsa però només  hi havia el fotògraf de Vilaweb Sabadell. Anglada ha acabat posant per fer-se la fotografia.