Després de més de dos mesos sense cobrar un grup de treballadoresd’Adirondack Mare Nostrum (situada al carrer Rocafort 111 de Sabadell) van decidir constituir la secció sindical de CNT a l’empresa. L’empresa està demandada per no pagar les nòmines i per vulneració de drets sindicals. Desde la CNT Sabadell advertim a l’empresa que no ens aturarem fins que les nòmines de les treballadores siguin pagades, ja sigui per la via jurídica o per la via de l’acció directa, mitjançant pancartes, cartells, concentracions davant l’empresa i informant a la població de Sabadell i els clients d’Adirondack Mare Nostrum de l’impagament de les nòmines.

La repressió sobre les treballadores de la secció sindical de CNT és inútil i contraproduent per l’empresa, seguirem lluitant perquè les nòmines siguin pagades i no es vulnerin els drets laborals i la llibertat sindical.

Secció Sindical a Adirondack Mare Nostrum

Secretaria d’acció sindical

CNT-AIT Sabadell