Avui 2 de maig la CNT de Sabadell s’ha concentrat davant el CAP de Badia per exigir el trasllat de la companya Pepi. Apart del CAP de Badia també s’han repartit pamflets el CAP de Barberà i Ripollet.

Pepi porta treballant a Clece desde fa 25 anys, fa 15 anys que va ser traslladada de Badia a Barcelona “temporalment”. Ha demanat nombroses vegades a l’empresa que la retornin a Badia, ja que el trasllat era temporal, és el seu lloc de residència i perquè té diversos problemes de salut. Desde que s’ha afiliat a la CNT, fa un mes que desde el sindicat es reclama la seva reincorporació a Badia, i davant la negativa del gerent Hector Alemany, s’ha decidit obrir conflicte.

Aquesta és la primera acció de les nombroses que pensem realitzar si la treballadora no és reincorporada al seu lloc de treball.

clece1 clece2

Contra els abusos patronals, solidaritat obrera.