El passat 28 de Febrer l’ Ateneu llibertari i la PAHC de Sabadell van organitzar una jornada de Solidaritat amb els i les represaliades de diferents organitzacions de la ciutat, als qui els mossos d’esquadra, generalitat i ajuntament demanen multes de milers d’euros.

Al matí la comisió d’ autogestió de la PAHC va organitzar un mercat Solidari, després es va fer un dinar popular, es va passar  un documental, per acabar una xerrada sobre la llei mordassa, la repressió que ja tenim i la que ens ve a sobre a càrrec d’ una companya de la PAHC i advocada d’ALLAC, i testimonis de companys directament afectats per la repressió, per lluites ecologistes, laborals i socials.

Mercat solidari

 

 

 

 

 

 

Tots els beneficis de la jornada seran per als i les represaliades de Sabadell  de la Vaga general del 29M de 2012.

Agraïm la participació de tothom i esperem que participeu en la preparació/realització de mes trobades per formar-mos i enriquir-nos.

Ateneu Llibertari Sabadell.

Deixa un comentari