Una trentena de persones es solidaritzen amb les treballadores de The Phone House al centre La Maquinista de Barcelona.

Piquet The Phone House

El piquet ha informat tant a les treballadores de The Phone house com als clients i usuaris que l’ empresa esta portant a terme tancaments constants de centres per reobrir franquícies, cosa que perjudica als i les treballadores amb acomiadaments o canvis de centre presionant perquè marxin de l’empresa.  També es va denunciar el despreci i la indiferència que té The Phone House amb els i les treballadores.

Tot i que hi ha seccions sindicals al Vallès (Terrassa i Barberà) a Manresa a Madrid i cada vegada més afiliades, The Phone house segueix prohibint i coaccionant perquè les treballadores no s’ uneixin al Sindicat CNT, coaccions que han arribat a ser pràctiques mafioses a Madrid, sota ordres directes de Dolores Perales i Ana Ruiz.

L’ acció va ser coordinada amb The Phone House Madrid i és l’ inici d’ una campanya fins que l’ empresa deixi d’ acomiadar treballadores.

image

Deixa un comentari