La perruqueria Factor Styling del c/ Hospital, 24, de Castellar del Vallès, no paga a les seves treballadores. Tres mesos hem estat treballant sense cobrar i veient com la perruqueria està plena de clients/es, tres mesos que ens han estat robant. Tres mesos, els mateixos que porta oberta aquesta perruqueria, tres mesos plena de clients i les treballadores sense cobrar.

Hem reclamat el nostre sou i aguantat respostes com “lo primero es lo primero” o “ya veremos si cobrais” per part de Javier Rodriguez Martín.  La gerent Maria Del Mar Page, es renta les mans, li és igual que cobrem o no.

Fartes i amb necessitat de cobrar, ens hem organitzat al Sindicat CNT acte seguit ens han acomiadat dient que no cobrarem. Les treballadores i el Sindicat exigim el pagament del deute i el tancament immediat de la perruqueria Factory Styling, ja que empresaris com aquests contribueixen a la precarietat laboral, no podem permetre que contracti més treballadores sense cobrar.

La precarietat ens porta a l’ atur, l’ atur al deute, el deute al desnonament…NO ESPERIS MÉS, DEFENSA’T

CNT

Deixa un comentari