El judici  per l’ ERTE que s’havia de celebrar el 28 de Novembre, ha quedat aplaçat  fins al proper 18 de Febrer, a petició de l’administrador concursal.

L´ ERE presentat per l’administrador concursal es troba a l’espera que s’inicii el període de consultes ja que, tal i com va denunciar la secció sindical de CNT a Navarro Logística, el jutjat del Mercantil nº 10 de Barcelona veu indicis clars de grup d’empreses. Aquest fet obliga a entregar tota la documentació de la resta d’empreses del grup per poder iniciar el període de consultes.

La negativa a entregar la documentació de la resta d’empreses del grup fa sospitar que el concurs pugui ser una maniobra per desfer-se dels deutes acumulats als darrers anys amb treballadors, proveïdors i l’ ajuntament i poder recuperar l’empresa, en una segona fase de l’operació, lliure de càrregues.

Els treballadors demanen a l’administrador concursal més transparència en cas d’ una oferta de compra-venda per part de l’empresa Rupdal Trade, S.L. (Inverconcursal), per garantir que no hi hagi la mà dels anteriors administradors al darrera o un grup d’ empreses voltors que només busquen treure profit de la operació de compra-venda i que no tenen la més mínima intenció de continuar amb l’activitat, de fet, Rupdal Trade no ha presentat mai comptes anuals al mercantil.

Els treballadors també demanen a l’ajuntament, propietari de la nau i al qual Navarro Logistica li deu prop de 2 milions d’euros en concepte de lloguer impagat al llarg dels darrers anys, que no arribi a cap acord amb Rupdal Trade, S.L. si no aporta un pla de viabilitat i garanties sobre la continuïtat de tota la plantilla i el manteniment de les seves condicions actuals.

Secció Sindical de CNT a Navarro Logística

CNT Sabadell

 

Deixa un comentari