Una quinzena de treballadors de l’empresa Pino Componentes, S.L. de Rubí, dedicada a la fabricació de components per l’automoció, han constituït Secció Sindical de CNT.

Tot i existir comitè d’empresa, els treballadors han decidit organitzar-se en CNT per què aquest no ha estat capaç de solucionar la precària situació laboral en la qual, des de fa temps, es troben a la planta que l´empresa té a Rubí.

 Els treballadors denuncien l’alta temporalitat de contractació tant directa com a través  d’ETTs, així com deficiències en matèria de seguretat i salut laboral a la planta de Rubí. 

 Fonts del sindicat CNT afirmen que han demanat mantenir una reunió amb l’empresa per tractar i abordar les reivindicacions de la plantilla,  però la direcció es nega a reconèixer a la Secció Sindical i a parlar amb els treballadors.

 Davant de la negativa a reunir-se per part de l’empresa, el sindicat ha procedit a interposar demandes judicials per les contractacions irregulars que venen realitzant-se des de fa temps, així com denúncies a Inspecció de Treball en matèria de Salut, Seguretat i Higiene en el Treball.

CNT exigeix a l’empresa que posi fi a les irregularitats contractuals i fa una crida a tots i totes les treballadores de Pino Componentes, S.L. per què s’adhereixen a la Secció Sindical i fer d’aquesta una interlocutora vàlida amb l’empresa per tractar totes aquelles qüestions que els hi afecten directament.

Seu de Pino Componentes a Polinyà

Deixa un comentari