A l’espera del judici, el gerent de la companyia Vallesana, Manuel Hernández Cudós, que es nega a parlar amb CNT, va reunir a tota la plantilla de Rubí per provar de justificar els acomiadaments, inclús oferir una sortida amb la readmissió dels acomiadats a canvi de deixar de reclamar millores, cosa totalment il·legal que, segons CNT, reafirma l’actitud de vulneració de llibertat sindical de l’empresa.

Els acomiadats han nformat de la situació a proveidors de Pino
Els acomiadats han informat de la situació a proveïdors de Pino

 

Pel sindicat CNT, les causes de l’ acomiadament són clarament motiu de persecució Sindical, el que és una flagrant vulneració d’un dret
fonamental i espera que la sentència judicial sigui clara doncs des de que es va crear la secció Sindical de CNT fa 5 mesos, l’empresa ha optat per sancions indiscriminades als afiliats a aquest sindicat, (més de 30 quan mai havien posat ni una) a treballadors amb més de 7 anys d’antiguitat i acaben amb dos acomiadaments la mateixa setmana que els treballadors repartien octavetes informatives als altres centres que Pino Componentes té a Polinyà i a Les Borges Blanques, a Lleida.

El sindicat no descarta estendre el conflicte a clients i proveïdors de
Pino Componentes S.L, i considera que no es pot consentir que empreses que vulneren els drets fonamentals actuïn amb impunitat.

CNT afirma que els acomiadaments no impediran que la resta de la secció sindical i la plantilla  continuïn l’activitat sindical a l’empresa per millorar les condicions laborals,

Deixa un comentari