Acord

El passat dimarts 21 de Setembre es va signar un acord entre la secció sindical de CNT i la direcció de l’empresa quant just feia dos dies que havia començat una vaga indefinida.

La vaga es va convocar perquè no s’havien efectuat els pagaments de les nòmines del passat mes d’agost, ni es reconeixien les hores extres que havien fet els treballadors de l’empresa, la majoria d’ells afiliats a CNT.


El seguiment ha estat unànime i la direcció ha abonat les nòmines impagades i ha signat un compromís de pagament puntual de les nòmines següents, així com el reconeixement de les hores extres que els treballadors podran escollir que siguin abonades o recuperades com a hores festives.

La plantilla no ha volgut fer públic el nom de l’empresa per tal de no perjudicar possibles contractes en un futur.

Pel sindicat CNT és molt positiu que hi hagi hagut un acord tan ràpid i confirma la utilitat de la vaga indefinida com a eina de negociació.

Acord

Deixa un comentari