Aquestes dues noves seccions sindicals, es sumen a la recenment creada per la CNT de Sabadell a The Phone House del Baricentro de Barberà del Vallès, a la secció sindical de The Phone House Manresa, a la de Barcelona, i a les d’Iruña i Madrid.

The Phone House no només es nega a negociar el conveni que els hi pertany a les treballadores, si no que tampoc compleix el conveni vigent i intenta assetjar psicològicament a les treballadores que s’organitzen a la CNT. Aquesta actitud bel·ligerant de l’empresa ha provocat com a resposta noves denúncies i concentracions i manifestacions a Madrid i Iruña, així com la creació de noves seccions sindicals a la província de Barcelona.

Desde la CNT fem una crida a totes les treballadores de The Phone House a perdre la por i a organitzar-se amb el sindicat per defensar els seus drets laborals. Com més siguem i més unides estiguem, menys dificultats tindrem per fer front als abusos de l’empresa.

sabadell

CNT Terrassa: cnterrassa@cnt.es / http://terrassa.cnt.es c/Sant Marian,223 /  Assessoria laboral: Dimecres de 19 a 21h

CNT Sabadell (The Phone House Barberà del Vallès): cntsabadell@cnt.es / Passatge Edgardo Ricetti,16 / Assessoria Laboral: dimecres de 18 a 20h i divendres de 19 a 20h

CNT Manresa: sov@manresa.cnt-ait.es http://cnt-ait-manresa.blogspot.com.es/

CNT Barcelona: sov@barcelona.cnt.eshttp://cntbarcelona.org

Seccions Sindicals CNT Iruña i Madrid: http://nosreilusionamostp.wix.com/phssm